Tyvek popieriniai antrankiai yra ne tik identifikavimui, bet ir puikūs reklaminiai įrankiai

Tyvek popieriniai antrankiai yra ne tik identifikavimui, bet ir puikūs reklaminiai įrankiai

Įmonės cintapunto.lt svetainėje užsako Tyvek antrankius, kad apsaugotų renginius ir identifikuotų dalyvius. Dažnai jie nesupranta, kad toks antrankis gali būti puikus reklaminis įrankis jų įmonei.

Asmeninis Tyvek antrankis kaip įmonės reklama

Jei yra renginys, Tyvek antankis gali būti bet kokios spalvos. Tada organizatorius pagal konkretų spalvą gali matyti, ar dalyvis turi teisę įeiti į tam tikrą plotą ar, pavyzdžiui, naudoti atvirą barą. Cintapunto gali atspausdinti bet kokį dizainą ant kiekvieno antrankio, tokius kaip VIP ar SUPER VIP, bet įmonė taip pat gali įtraukti savo pavadinimą ir logotipą. Taip prekės ženklo identifikacija beveik nemokamai pasiekia daug potencialių klientų. Tai taip pat yra puiki reklaminė erdvė dalyvaujantiems renginyje rėmėjams ir partneriams. Taigi popierinis antrankis, be pagrindinės identifikacijos funkcijos, tampa puikiu ir sutelktu reklaminės kampanijos įrankiu.

Tyvek popierinis antrankis virtualiame pasaulyje

Dėka Tyvek antrankio, vartotojas taip pat gali pereiti tiesiogiai į virtualų pasaulį, kuriame renginio organizatorius nori jį nukreipti. Tai įmanoma, nes antrankis gali būti įrengtas QR kodu ar elektroniniu žetonu. Šios naujausios sprendimai suteikia daug galimybių įmonėms ir reklamos agentūroms įgyti konkurencinį pranašumą labai sunkioje reklamos rinkoje.

Kuriuos antrankius pasirinkti? Tyvek ar Cinta®?

Geriausia kreiptis į mūsų konsultantą, kuris patars, kuriuos antrankius pasirinkti. Tyvek yra geriausiai žinomas antrankių pramonės medžiaga. Cinta® antrankiai yra antrosios kartos antrankiai, technologiškai sukurti tiesiogiai Cintapunto įmonės. Jie yra daug patvarūs, hipoalergiški ir daug geriau tinka elektroniniams žetonams pritvirtinti. Daugiau informacijos galima rasti adresu https://cintapunto.lt/produktas/apyrankes-premium-cinta/

Kokius reklaminius įrankius pasirinkti?

Mūsų patyręs pardavėjas ne tik padės pasirinkti geriausią variantą, bet gali pasiūlyti daug kitų reklaminių įrankių, tokiais kaip reklaminiai kabliukai, medžiaginiai koncertų antrankiai ar silikoniniai antrankiai ir raktų pakabukai. Šie įrankiai papildys visą renginį ir taps papildoma reklaminė kampanija.

Kaip matote, yra daug galimybių reklamuoti savo įmonę ar rėmėją su nedideliu biudžetu. Jei nesate tikri, ką pasirinkti, mūsų konsultantas naudos savo patirtį, kad suplanuotų puikią reklaminę kampaniją jums ir patartų, kurie reklaminiai įrankiai papildys Tyvek antrankių įsigijimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *