Didžiausia reklamos ir spaudos mugė Lenkijoje – Rema Days

Didžiausia reklamos ir spaudos mugė Lenkijoje - Rema Days

Šiemet „Cintapunto“ prekės ženklas turėjo garbę dalyvauti didžiausioje reklamos ir spaudos pramonės mugėje Lenkijoje – Rema Days. Mes buvome vieni iš parodų dalyvių, kas suteikė mums galimybę pristatyti mūsų plačią prekinių produktų asortimentą. Šiame straipsnyje apibendrinsime mugės eigą ir paminėsime populiariausius produktus.

Reklaminiai riešų juostos – Rema Days mugės hitas

Mūsų reklaminiai riešų juostos sukėlė ypatingą susidomėjimą Rema Days mugėje. Tarp populiariausių buvo Cinta ir Tyvek popierinės riešų juostos, taip pat silikoninės, medžiaginės riešų juostos ir reklaminiai atvestukai. Ypač Tyvek ir Cinta popierinės riešų juostos, kurias mes gaminame, buvo itin populiarios.

Asmeninės susitikimai su klientais

Kaip reklamos agentūra, specializuojanti siūlyti prekės ženklų produktus, turėjome galimybę susitikti su savo reguliariais klientais ir taip pat nustatyti naujus kontaktus iš Lenkijos ir visos Europos. Kartu galėjome aptarti mūsų produktus ir patikrinti juos asmeniškai, kas pasirodė ypač naudinga mūsų tolesnei rinkodarai.

Apibendrinimas

Rema Days mugė yra svarbus renginys mums, kuris suteikia galimybę pristatyti savo pasiūlymą ir įsigyti naujų klientų. Šiemet reklaminiai riešų juostos, ypač Tyvek ir Cinta popierinės riešų juostos, buvo itin populiarūs. Džiaugiamės, kad turėjome galimybę susitikti su savo klientais ir jau nesulaukiame kitos Rema Days muges.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *